Вести

Црвени крст Ниш помогао је акцију евакуације и збрињавања становништва дела Насеља Стеван Синђелић, због уклањања авио бомбе која је пронађена на градилишту Научно-технолошког парка.

Црвени крст Ниш је учествовао на Сајму запошљавања и професионалне оријентације на Филозофском факултету који је одржан 4. априла.

Екипа прве помоћи ЦК Ниш је, у недељу 31.марта, помогла спортском удружењу "Стазама југа" у организацији Нишке траил трке у Нишкој бањи

Волонтерке Теодора и Наталија су, 29.марта одржале радионицу из пружања прве помоћи за студенте фолозофског факултета

У периоду од 26. до 28. марта у одмаралишту Цк Ниш " Гај" у Дивљани одржан је семинар психосоцијалне подршке за старије особе и особе са инвалидитетом.

У склопу семинара који је одржан у одмаралишту "Гај" у Дивљани од 26. до 28. марта одржане су и радионице на тему превенције трговине људима.

У одмаралишту "Гај" у Дивљани, од 22. до 24. марта, одржан је семинар прве помоћи за волонтере Црвеног крста Ниш.

Волонтерке ЦК Ниш су 20.марта посетиле ОШ "Краљ Петар И" и показале основне принципе пружања прве помоћи.

Волонтерке Црвеног крста Ниш, отпочеле са реализацијом радионица у оквиру програма Промоција хуманих вредности.

Волонтери Црвеног крста Ниш су 15.марта за ученике ОШ "Цар Константин" одржали радионицу из пружања прве помоћи.

Црвени крст Ниш је 9. и 10. марта на позив организатора учествовао на Сајму за пензионере који је одржан у Официрском дому.

У Црвеном крсту Ниш је 12. марта за нове волонтере и студенте Филозофског факултета који обављају стручну праксу у нашој организацији одржано предавање...

Волонтери Црвеног крста Ниш су 13.марта посетили ученике Школе моде и лепоте, где су одржали радионицу из прве помоћи.

1.марта је обележен Светски дан цивилне заштите на Академији техничко-васпитачких струковних студија у Нишу.

• 9. Сајам за пензионере биће одржан 9. и 10. марта 2024. године у Официрском дому у Нишу (Орловића Павла 28а, Ниш). • Радно време сајма је - субота и недеља од 10.00 до 18.00 часова.

Наставак дружења, активности и припрема за учешће на предстојећем Сајму за пензионере где ће бити презентоване активности које Црвени крст реализује у раду са старијим лицима и особама са инвалидитетом.