ПРАКТИЧНА ОБУКА НА "БАЗАРУ СПОРТА И ЗДРАВЉА"

30.08.2023

Црвени крст Ниш, након једнодневне паузе због лошег времена, наставио је учешће на другом "Базару спорта и здравља" у Чаиру. Волонтери ЦК су практично показали како пружити прву помоћ и која су правила везана за безбедност на купалиштима а присутне су информисали и о значају давалаштва крви и представили остале програме и активности Црвеног крста.

 • Радионице за смањење дигиталног јаза

  У Црвеном крсту Ниш одржане су радионице са старијим лицима које се реализују у циљу смањења дигиталног јаза. Неке од тема су коришћење е-управе, апликације Мој доктор, претрага лекова, онлине банкарство, друствене мреже, коришћење аплика…


 • Обележен Светски дан борбе против злоупотребе дрога 2024

  Уличном акцијом поделе едукативног материјала, Црвени крст Ниш обележио је 26. јун - Међународни дан против злоупотребе и незаконите трговине дрогама.


 • Округли сто о мигрантима у Црвеном крсту Ниш

  У Црвеном крсту Ниш 26. јуна одржан је округли сто на тему „Побољшање положаја и иновирање услуга намењених мигрантима у локалној заједници и јачање партнерске сарадње у пружању подршке мигрантима“.


 • Радионице за учеснике летњег кампа

  У склопу летњег кампа који је одржан од 21. до 23. јуна у одмаралишту Црвеног крста Ниш "Гај" у Дивљани, за учеснике су организоване и радионице на тему превенције трговине људима.


Још вести >>>