Čokolade kao znak zahvalnosti volonterima Crvenog krsta

23.04.2020

Atlantic Grupa je povodom kampanje “Pokreni Pažnju” donirala 1500 čokolada za korisnike Narodne kuhinje i volontere Crvenog krsta Niš, koji su zaduženi za dostavu obroka na kućnu adresu. Cilj kampanje je da se skrene pažnja na one koji u teškim vremenima pandemije COVID-19 brinu o drugima i da se pokaže da neko brine i o njima.

Čokolade su podeljene korisnicima Narodne kuhinje uz pojačan obrok pred vaskršnje praznike a Crveni krst Niš ih svakodnevno deli i angažovanim volonterima.

Inače, obroke Narodne kuhinje u Nišu dobija oko hiljadu korisnika, a osobe starije od 65 godina, kao i nepokretni korisnici, dobijaju obrok na kućnu adresu.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>