Akcija dobrovoljnog davanja krvi 25. januar

22.01.2019

Akcija dobrovoljnog davanja krvi biće održana u petak 25. januara 2019. godine u prostorijama Crvenog krsta Niš, ul. Obrenovićeva 39 u vremenu od 9-14 časova. Akciji će se pridružiti i zaposleni iz Crvenog krsta Niš i na taj način se solidarisati sa svim građanima kojima je potrebna krv. Crveni krst Niš poziva sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj akciji i koristi priliku da podseti sve zdrave građane od 18 do 65 godina da je dobro, korisno i potrebno dati krv.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>