Akcija dobrovoljnog davanja krvi 26.08.2020.

27.08.2020

Crveni krst Niš i Zavod za transfuziju krvi organizovali su još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi. To je druga vanredna akcija koja je tokom letnjih meseci organizovana u prostorijama CK u Obrenovićevoj 39. Akciji se odazvalo 20 građana a krv je dalo 16 dobrovoljnih davalaca. Uslovi za sprovođenje akcije dobrovoljnog davanja krvi su zbog epidemiološke situacije izmenjeni. Poštuje se distanca,ograničen je broj osoba koje mogu da borava u prostoriji i naravno svi moraju da nose zaštitne maske.

Crveni krst Niš se zahvaljuje svim humanim ljudima koji su se odazvali pozivu da daju krv kao i volonterima Crvenog krsta koji pomažu da se akcije uspešno realizuju.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>