Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Crvenom krstu Niš

15.05.2020

Pozivamo maturante da se u što većem broju odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju u utorak 19.05.2020. godine organizuje Crveni krst Niš u saradnji sa Zavodom za transfuziju Niš, u periodu od 9-14 časova u prostorijama Crvenog krsta Niš, Obrenovićeva 39.
Dobrodošli su i svi ostali građani koji mogu da pomognu u obezbeđivanju
dovoljne količine dragocene tečnosti ljudima kojima je ona neophodna za život.
Budite nečiji heroji i podržite akciju! Čekamo vas!

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>