Akcija dobrovoljnog davanja krvi u petak u Crvenom krstu Niš

29.01.2020

Crveni krst Niš u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Niš organizuje novu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Svi koji žele, mogu dobrovoljno da daju krv u petak 31. januara 2020. od 9-14 sati u prostorijama Crvenog krsta u Obrenovićevoj 39.

Pozivamo građane da se odazovu u što većem broju i pomognu da se obezbede dovoljne količine dragocene tečnosti za sve kojima je ta krv neophodna za život.

Spasi život – Daj krv!

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>