Crveni krst na opštinskoj olimpijadi

16.09.2017

Ekipa Crvenog krsta Niš dežurala je na 12. Opštinskim olimpijskm igrama koje su 16. septembra 2017. godine održane u Medoševcu, u organizaciji GO Crveni Krst. Na igrama je učestvovalo više od 200 takmičara iz 14 naseljenih mesta. Za titulu opštinskog prvaka i dalji plasman na igre koje će se 23. septembra održati u Mesnoj zajednici Banja opštine Aranđelovac borile su se 62 muške i 17 ženskih ekipa. Opštinska olimpijada za cilj ima razvijanje sportskog duha, posebno kod mladih.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>