Crveni krst Niš na „Bazaru sporta“

17.08.2022

Crveni krst Niš je učestvovao na „Bazaru sporta“ koji je organizovao Sportski centar Čair, u periodu od 16.do 18. avgusta 2022.godine. Na Bazaru sporta su se predstavili brojni sportski klubovi, što je bila prilika da i Crveni krst Niš predstavi svoje programe i aktivnosti koje realizuje. Na Bazaru su predstavljeni programi Difuzija, Spasilaštvo na vodi, Prva pomoć i Dobrovoljno davalaštvo krvi u okviru kojeg je predstavljen i Klub 25.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>