Crveni krst Niš na manifestaciji Dan zdravih gradova

19.05.2017

Crveni krst Niš i Crveni krst Niška banja učestvovali su u manifestaciji Dan zdravih gradova, koja je održana 19. maja u Tvrđavi, u organizaciji Instituta za javno zdravlje Niš a u partnerstvu sa Sekretarijatom za omladinu i sport Grada Niša i brojnim institucijama i organizacijama. U prostoru Niške Tvrđave formirana je aleja sportova i istočnjačkih veština, prikazana modna revija odeće od reciklažnog materijala i predstavljen rad svih institucija i oraganizacija koje sprovode zdravstveno-vaspitne i programe promocije zdravlja.

Dan zdravih gradova obeležen je u tri najveća grada u Srbiji kao jedinstvena manifestacija skupom različitih aktivnosti namenjenih građanima Niša, Beograda i Novog Sada.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>