Crveni krst Niš na obeležavanju dana Treće brigade KoV

07.10.2019

Ekipe prve pomoći Crvenog krsta Niš učestvovale su u obeležavanju Dana Treće brigada Kopnene vojske, koja nastavlja tradiciju proslavljenog “Gvozdenog puka”, u kasarni „Knjaz Mihailo“ u Nišu. Naše ekipe bile su deo taktičko-tehničkog zbora, kao deo programa obeležavanja dana jedinice, koji se stastojao od vojne svečanosti i prikaza dela sredstava i opreme koja je u upotrebi u jedinicama Treće brigade. Svečanosti su prisustvovali komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, komandanti jedinica iz sastava Kopnene vojske i Garnizona Niš, predstavnici Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga i lokalnih samouprava, policije, verskih zajednica, kao i predstavnici boračkih i udruženja za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>