Crveni krst u Nišu raspisuje konkurs za nove volontere u sektoru psihosocijalne podrške!

26.10.2017

Pozivamo zainteresovane studente svih godina studija, apsolvente i diplomirane, iz oblasti društveno-humanističkih nauka (posebno psihologe, pedagoge i socijalne radnike), koji žele da rade sa decom, odraslima i starim osobama, učestvuju u postojećim ili na razvoju novih programa, kao i na organizaciji raznovrsnih aktivnosti Crvenog krsta, da se prijave i postanu deo našeg tima.

Angažman volontera zasniva se na dobrovoljnoj osnovi i fleksibilnim terminima rada tokom meseca. Trenutno je aktuelan  program Promocija humanih vrednosti, koji se bavi prevencijom vršnjačkog nasilja, a koji podrazumeva angažovanje volontera na držanju radionica u osnovnim školama, kao i program Emocionalna i socijalna inteligencija u školama, koji je u razvoju.

Svi volonteri mogu očekivati potvrdu za obavljene aktivnosti i preporuku po završetku volonterske sezone!

Zainteresovani se mogu prijaviti na mejl nis.phv@gmail.com gde će poslati svoje motivaciono pismo i kratku biografiju, nakon čega će biti obavešteni o vremenu intervjua i informativnog, zajedničkog, stastanka za sve prijavljene.

Poslednji dan za prijavu je 5. novembrar 2017!

Za više informacija slobodno nam se obratite na mejl nis.phv@gmail.com ili na broj telefona 061/227-02-78.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>