Dajmo krv!

15.01.2021

Povodom jubileja, 143 godine od osnivanja, u utorak 19.januara u prostorijama Crvenog krsta Niš, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u terminu od 9-14h. Pozivamo građane da se odazovu u što većem broju, pruže još nekom šansu za život i pomognu u ostvarivanju ove humane misije. Budite dobrovoljni davalac krvi! Pokažite plemenitost i ulepšajte dan sebi i drugima!

Podsećamo, krv mogu dati zdrave, punoletne osobe do 65 godina starosti, teže od 50 kg, dobrog opšteg psihofizičkog stanja. Akcija će se sprovoditi uz poštovanje svih preventivnih mera zaštite od širenja korona virusa.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>