Dan volontera 2020

07.12.2020

Povodom 5.decembra, obeležavanja Međunarodnog dana volontera,volonteri Crvenog krsta Niš su napravili snimak o svojim iskustvima tokom angažovanja na zadacima i aktivnostima u okviru organizacije i poslali poruku ostalim mladim ljudima da se priključe u ostvarenju ove humane misije. U viber grupi je za najboljeg volontera 2020.godine izabran Vladan Đuknić kao jedan od najaktivnijih volontera koji su najviše doprineli u realizaciji programa koje Crveni krst Niš sprovodi.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>