Dežurstvo ekipe prve pomoći Crvenog krsta Na XIII Olimpijskim igrama gradske opštine Crveni krst

08.09.2018

Olimpijske igre Gradske opštine Crveni krst, trinaeste po redu, su održane 08.09.2018. na sportskim terenima naselja Hum. Na manifestaciji je učestvovalo oko 500 mladih sportista iz različitih naselja sa teritorije opštine.

Ekipu Crvenog krsta Niš, na dežurstvu su činili: Volonteri Marta Sanković i Mladen Đuknić, u pratnji Svetozara Martinovića, zaposlenog u CK Niš.

Ekipa Crvenog krsta je dužnost vršila na terenu za mali fudbal, i u toku dana je izvela tri manje intervencije.

Aktivnost je realizovana na molbu Gradske opštine Crveni krst i predstavlja nastavak uspešne saradnje Crvenog krsta i lokalne samouprave.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>