Deca oduševljena radionicama u Crvenom krstu Niš

12.05.2021

Crveni krst Niš organizovao je promociju svojih redovnih aktivnosti mališanima, učenicima drugog razreda Osnovne škole "Učitelj Tasa". Predstavljen je Program borbe protiv trgovine ljudima, Program zdravstvene preventive, Program promocije humanih vrednosti, Program delovanja u nesrećama i promocija službe traženja. Deca su aktivno, sa velikim oduševljenjem učestvovala u radionicama koje su za ovu priliku prilagođene njihovom uzrastu i interesovanju.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>