Difuzija za nove volontere Crvenog krsta Niš - 2021

04.03.2021

U sredu. 03. Februara 2021. godine, preko „Zoom“ aplikacije održana je difuzija za nove volontere Crvenog krsta Niš. Putem prezentacije, volonteri su bili upoznati sa nastankom Crvenog krsta, osnovnim obeležjima, principima crvenog krsta i crvenog polumeseca ali i programskim aktivnostima i  volontiranjem u okviru organizacije. Predavanje su održali  volonteri Crvenog krsta Niš Dragana Milić i Danijel Frfalanović i stručni saradnik Aleksandra Savić.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>