Donacija garderobe

17.05.2019

Crveni krst je Niš je, u saradnji sa predsednikom Saveta za rad sa organizacijama invalida na teritoriji grada Niša Jordanom  Ivanovićem, 13. maja 2019. godine donirao garderobu osobama sa invaliditetom koje su u stanju socijalne potrebe. Donacija je poklon kompanije Filip Moris, a predaja je organizovana u Mesnoj kancelariji Božidar Adžija. Pomoć je uručena članovima Udruženja osoba sa invaliditetom zbog amputacija i povreda na radu, niškog Udruženja civilnih invalida rata i Gradskog udruženja cerebralne i dečije paralize.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>