Donacija Teniskog saveza Srbije Crvenom krstu Niš

04.02.2017

Teniski savez Srbije donirao je 200.000 dinara Crvenom krstu Niš za kupovinu ogreva socijalno ugroženim domaćinstvima na seoskom području.  Sekretar Crvenog krsta Niš Sanja Stojanović i predsednik Teniskog saveza Srbije Mirko Petrović saopštili su na konferenciji za novinare da će pomoć dobiti nekoliko desetina porodica. Crveni krst je od početka godine na više od 250 adresa već prevezao pakete hrane ugroženim porodicama u niškim selima. Inače, Niš je od 3-5. februara domaćin vrhunskim teniserima tokom meča Srbija-Rusija na Dejvis kupu.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>