Donacija za korisnike narodne kuhinje

03.12.2021

Ambasada Izraela darovala je krofne građanima koji svoje obroke dobijaju u narodnim kuhinjama Crvenog krsta. Povod donacije je obeležavanje praznika Hanuka.

Crveni krst Niš donaciju je podelio 2. decembra na uobičajenim punktovima distribucije obroka Narodne kuhinje. Isti poklon dobili su korisnici Narodne kuhinje u ukupno 11 gradova Srbije, a u saradnji sa kompanijom "Knjaz Miloš" građani su uz poslasticu dobili i napitke.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>