Donacije za dve niške škole

16.05.2019

U okviru obeležavanja Nedelje Crvenog krsta, uručene su donacije u hrani učenicima dve niške škole sa kojima organizacija Crvenog krsta Niša ima tradicionalno dobru saradnju – Specijalne škole sa domom učenika “Bubanj” i škole za osnovno i srednje obrazovanje “Carica Jelena”. Školama su poklonjeni kandirani proizvodi, a ukupna vrednost donacije je 1.200.000 dinara. Crvenom krstu Niš je tom prilikom uručena zahvalnica za organizovanje humanitarnih akcija i negovanje saradnje sa školom “Carica Jelena”. Primopredaji donacije prisustvovao je i predsednik GO Palilula Aleksandar Ždrale.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>