Ekipa crvenog krsta Niš na državnom takmičenju iz prve pomoći

30.09.2017

Ekipa podmlatka Crvenog krsta Niš, koja je osvojila prvo mesto na međuregionalnom takmičenju ekipa prve pomoći Crvenog krsta Srbije u Požarevcu 10. juna, odlazi na državno takmičenje koje se održava 30 septembra na Rudniku. Na državnom takmičenju ekipa Crvenog krsta Srbije u prvoj pomoći i realističkom prikazu povreda i stanja svoje znanje iz poznavanja prve pomoći pokazaće 15 omladinskih  i 15 ekipa podmlatka Crvenog krsta iz 21 grada i opštine iz cele Srbije.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>