EKIPE PRVE POMOĆI NA “EVROPSKOJ NEDELJI SPORTA”

01.10.2018

Crveni krst Niš učestvovao je u manifestaciji “Evropska nedelja sporta”, koju je u niškoj Tvrđavi 28. septembra organizovao Savez za školski sport Niša. Manifestacija je okupila oko 500 dece iz niških, aleksinačkih i pirotskih škola.

          Dežurale su tri ekipe prve pomoći Crvenog krsta Niš i pomagale đacima od prvog do četvrtog razreda koji su se takmičili na poligonima.

          „Evropsku nedelju sporta“ u Srbiji organizuje Savez za školski sport Srbije i Olimpijski komitet Srbije  pod pokroviteljstvom Delegacije Evropske unije u Srbiji.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>