Evaluacija programa “Smanjenja rizika i ublažavanje posledica elementarnih nepogoda i drugih opasnosti“

05.02.2020

Crveni krst Niš je u okviru programa „Smanjenje rizika i ublažavanje posledica  elementarnih nepogoda i drugih opasnosti“, ove nedelje realizovao evaluaciju programa Crvenog krsta Srbije koji se proteklih meseci sprovodio u OŠ „Učitelj Tasa“ sa učenicima ove škole u kome su bili uključeni i prosvetni radnici i roditelji. Sam program i njegova realizacija je odlično ocenjena, vrlo korisnim i primenljivim u svakodnevnom životu, sa preporukama da se nastavi i realizuje za sve uzraste.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>