Heroji za heroje - hvala svim davaocima krvi

15.02.2023

U Crvenom krstu Niš organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi na Svetski dan dece obolele od raka, saradnji sa NURDOR-om i Zavodom za transfuziju krvi Niš. Dragocenu tečnost ponudile su 64 osobe a krv je dalo 57. Među njima su čak 22 osobe kojima je to bilo prvo davanje krvi . Volonteri Crvenog krsta Niš dali su podršku i manifestaciji koju je, u čast malim herojima, NURDOR organizovao na Trgu Stevana Sremca u Nišu.

Hvala svima

Vidimo se na narednim akcijama!

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>