Iznenađenje za učesnike projekta "Zdravo starenje"

22.12.2022

U Crvenom krstu Niš 21. decembra održana je još jedna sesija u okviru projekta "Zdravo starenje" kojoj su prisustvovala 22 učesnika.

Ovom prilikom volonteri su priredili i iznenađenje tako što su kreirali novogodišnje čestitke sa posvetom za sve učesnike.

Ovaj projekat se sprovodi u cilju unapređenja kvaliteta života starijih osoba i osoba sa invaliditetom i pružanja psihosocijalne podrške. Od početka realizacije, u projekat je uključeno više od 70 učesnika.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>