Kamp Crvenog krsta u odmaralištu “GAJ” u Divljani

02.07.2021

U periodu od 25. do 27. juna 2021. godine u odmaralištu Crvenog krsta Niš „Gaj“ u Divljani održan je kamp u okviru Programa prve pomoći i Programa prevencije trgovine ljudima. U realizaciji programskih aktivnosti učestvovala su 23 volontera Crvenog krsta Subotica, Crvenog krsta Bujanovac i Crvenog krsta Niš.

U okviru Programa prve pomoći edukaciju je držao instruktor CK Niš Nikola Milošević i volonterke CK Subotica Doroteja Grubanov, Milica Bošnjak i Nataša Cvetković, a radionice u okviru Programa borbe protiv trgovine ljudima su vodile volonterke CK Bujanovac Anastasija Lazarevski i Nikolija Petrušijević. U okviru kampa je realizovana aktivnost sa volonterima po pitanju preventivnog rada, kroz prezentaciju, na temu bezbednosti na vodi. Kamp je realizovan u interesu dobre saradnje ovih organizacija, razmene iskustava i unapređenja realizacije aktivnosti u okviru ovih programa.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>