Kamp Prve pomoći „Divljana 2018“

25.07.2018

Kamp prve pomoći u organizaciji Crvenog krsta Niš, održaće se u Divljani, od 25. do 30. jula. Tema ovogodišnjeg kampa jeste pružanje prve pomoći u saobraćajnim nezgodama. Cilj je usavršavanje takmičara za predstojeće Republičko takmičenje u Beogradu. Pored volontera CK Niš, biće prisutni i volonteri CK Subotica, tako da su osmišljene zajedničke aktivnosti koje bi doprinele razmeni kontakata, iskustva i buduće saradnje.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>