Kamp prve pomoći u Divljani

31.08.2015

Kamp prve pomoći je održan od 31.8. do 5.9.2015. u Divljani uz učešće volontera CK Niš i CK Kumanovo. Cilj ovogodišnjeg kampa je bio usavršavanje prve pomoći i spremanje za državno takmičenje u Beogradu.

 

Divljansko jezero je poslužilo za realizaciju pokazne vežbe spasavanja na vodi. Uz poligone, vežbanja i ostalih radionica, šest dana provedenih u Divljani, obeležile su mnoge igre, tamkičenja i ostale zabavne aktivnosti koje su doprinele zbližavanju volontera.

 

U toku kampa, učesnici su posetili i Srpsko-ruski humanitarni centar gde su se upoznali sa opremom i vozilima koja on poseduje. Organizator kampa je Crveni krst Niš.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>