Kamp za volontere niškog Crvenog krsta u odmaralištu „Gaj“ u Divljani

03.07.2020

U periodu od 26.-28.juna 2020. godine Crveni krst Niš organizovao je kamp za volontere koji su bili angažovani na izvršavanju zadataka tokom vanrendnog stanja i tokom faze oporavka kao odgovor na delovanje u nesrećama i one koji su aktivni na realizaciji ostalih programa koje organizacija Crvenog krsta sprovodi. Teme kampa su bile Difuzija, Zdravstvena preventiva, Delovanje u nesrećama, radionica u okviru programa Borbe protiv trgovine ljudima i predstavljanje programa Prve pomoći. Predavanja je držao koordinator programa Prve pomoći i član jedinice za Delovanje u nesrećama, Nikola Milošević, stručni saradnik na programima Aleksandra Savić i edukovani volonteri Aleksandra Bogdanović i Dragana Milić.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>