Konkurs za volontere u programu prve pomoći

08.11.2019

Crveni krst u Nišu raspisuje konkurs za nove volontere u programu prve pomoći.
Pozivamo sve zainteresovane učenike osnovnih i srednjih škola kao i studente svih godina studija, apsolvente i diplomirane, da se prijave i postanu deo našeg tima.
Angažman volontera zasniva se na dobrovoljnoj osnovi i fleksibilnim terminima rada tokom meseca. Volonteri će imati priliku da se upoznaju sa osnovama prve pomoći, prođu obuku, učestvuju na gradskim, međuregionalnim i državnim takmičenjima u pružanju prve pomoći i mogućnost da postanu instruktori prve pomoći.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti na e-mail info@cknis.org.rstako što će poslati svoju kratku biografiju i motivaciono pismo, nakon čega će biti obavešteni o terminu sastanka za sve prijavljene.
Poslednji dan za prijavu je 01.12.2019.godine.
Za više informacija slobodno se obratite na e-mail info@cknis.org.rs

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>