KONKURS ZA VOLONTERE U SEKTORU PSIHOSOCIJALNE PODRŠKE

17.09.2018

Pozivamo zainteresovane studente svih godina studija, apsolvente i diplomirane stručnjake iz oblasti društveno-humanističkih nauka (posebno psihologe, pedagoge i socijalne radinike), koji žele da rade sa decom, odraslima i starim osobama, učestvuju u postojećim programima ili na razvoju novih, kao i na organizaciji raznovrsnih aktivnosti Crvenog krsta, da se prijave i postanu deo našeg tima.
Angažman volontera zasniva se na dobrovoljnoj osnovi i fleksibilnim terminima rada tokom meseca. Trenutno je aktuelan program “Promocija humanih vrednosti”, koji se bavi prevencijom vršnjačkog nasilja i podrazumeva angažovanje volontera za organizovanje radionica u osnovnim školama. Aktuelan je i program “Emocionalna i socijalna inteligencija u školama”, koji je u razvoju.
Svi volonteri mogu očekivati potvrdu za obavljene aktivnosti i preporuku po završetku volonterske sezone!
Zainteresovani se mogu prijaviti na mail phvprogram.nis@gmail.com
Potrebno je da pošaljete svoje motivaciono pismo i kratku biografiju, nakon čega ćete biti obavešteni o terminu informativnog, zajedničkog stastanka za sve prijavljene.
Poslednji dan za prijavu je 10.oktobar 2018. godine.
Za više informacija slobodno se obratite na mail phvprogram.nis@gmail.com ili na broj telefona 0601639940.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>