Krv život znači 2023

02.03.2023

Konkurs „Krv život znači“ traje od 1. do 31. marta 2023. godine do 13h. Nastavnici i učitelji osnovnih i srednjih škola u Nišu mogu dostaviti radove svojih učenika lično ili poštom na adresu Obrenovićeva 39 ili putem maila nis@redcross.org.rs  one radove za koje propozicije konkursa zahtevaju da budu dostavljeni u elektronskoj formi. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na mail aleksandras@cknis.org.rs

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>