MALA DELA SU VELIKA STVAR

23.11.2023

U periodu od 23. novembra do 17. decembra, Lidl Srbija i ove godine u saradnji sa Crvenim krstom Srbije sprovodi kampanju Mala dela su velika stvar. Tokom trajanja kampanje, potrošači imaju priliku da kupe preporučene artikle iz Lidlove ponude u svim prodavnicama širom Srbije i doniraju ih iza kasa, direktno pružajući pomoć svojim najugroženijim sugrađanima. Dodatno, Lidl će donirati i opremu u vrednosti od 1.800.000 dinara za potrebe Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

U svim Lidl prodavnicama širom Srbije, na rafovima se može pronaći posebna oznaka koja preporučuje proizvode poput osnovnih namirnica i proizvoda za kućnu i ličnu higijenu , čijom kupovinom i odlaganjem na posebno predviđena mesta iza kasa, potrošači obezbeđuju neophodne namirnice za korisnike usluga Crvenog krsta Srbije.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>