Mali crvenokrstaši

14.06.2019

Dana 10.06. uspešno je realizovana i poslednja u nizu radionica za decu predškolskog uzrasta u okviru Programa promocije humanih vrednosti. Od aprila meseca, ukupno su održane 42 radionice u OŠ „Učitelj Tasa“ i Dečijem kulturnom centru. Kroz evaluaciju koja je rađena na poslednjim radionicama, deca su izrazila zadovoljstvo, rekla su da im je bilo lepo i zabavno a volonteri takođe da su zadovoljni i da im je ovo posebno i dragoceno iskustvo. U planu je i nastavak realizovanja programa sa ovom uzrasnom grupom dece od septembra.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>