Narodna kuhinja nesmetano radi

23.03.2020

Od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji 15. marta 2020. godine, narodna kuhinja u Nišu nesmetano funkcioniše, a obroci se distribuiraju na 12 punktova u gradu. Korisnici narodne kuhinje koji su stariji od 65 godina, kao i nepokretni korisnici, dobijaju obrok na kućnu adresu. Obroke distribuiraju volonteri Crvenog krsta Niš uz pomoć vozila i vozača Javne predškolske ustanove "Pčelica". Ukupno 156 korisnika dobija obrok na kućnu adresu.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>