NARODNA KUHINJA PONOVO RADI

01.01.2015

Narodna kuhinja je od pre osam meseci ponovo počela sa radom i ima oko 800 korisnika na dnevnom nivou. Crveni krst Niš je izvršni partner gradu Nišu u ovom sopcijalnom programu, dok je Studentski centar Niš partner u kuvanju i distribuciji.

 

Na ovaj način je znatno smanjen budžet ovog projekta, koji sada košta osam puta manje nego da je grad sam preuzeo na sebe sprovođenje ovaog projekta na komercijalnoj osnovi.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>