Nastavak saradnje sa Udruženjem penzionera grada Niša

07.02.2017

Crveni krst Niš i ove godine nastavlja realizaciju programa osnaživanja predstavnika starije populacije. Cilj je da se kroz brojne radionice članovi Udruženja penzionera Niša obuče za program samopomoći; cilj je takođe vraćanje svih pozitivnih vrednosti i aktiviranje stanja moći i liderstva kod starijih sugrađana. Dogovor o nastavku saradnje predstavnika Crvenog krsta Niš i Udruženja penzionera grada Niša održan je u prepunoj sali MK “Božidar Adžija”. Ovo udruženje, koje pokriva svih pet niških opština, broji oko 6.000 članova.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>