Neumorni volonteri Crvenog krsta Niš

23.04.2020

Naši volonteri neumorno rade, kako bi pomogli najugroženijim građanima. Svaki dan završavaju svoje obaveze, na terenu, sa korisnicima – bilo da nose obroke, bilo da do ugroženih ili onih koji ne mogu da napuštaju svoje domove distribuiraju neku drugu pomoć. Tu su i kao svojevrsna pshološka podrška, u usamljene domove donesu i reči podrške. Bez volontera sve to ne bi bilo moguće.

Poštujte njihov rad, budite strpljivi i ostanite u svojim kućama!

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>