Niški volonteri na godišnjoj skupštini CK Subotica

10.12.2018

Volonteri Crvenog krsta Niš učestvovali su na godišnjoj skupštini Omladinske organizacije Crvenog krsta Subotice, od 7-9. decembra, tokom koje je obeležen i Međunarodni dan volontera. Na godišnjoj skupštini predstavljen je rad i godišnje aktivnosti Crvenog krsta, a volonteri iz drugih krajeva Srbije, kao i Makedonije i Crne Gore Drugog imali su priliku da upoznaju znamenitosti Subotice i okoline.

Na ovoj svečanosti gosti subotičkog Crvenog krsta bili su predstavnici organizacija Crvenog krsta iz Niša, Kikinde, Novog Sada, Zrenjanina, Užica, Kragujevca, Trebinja, Bara i Ohrida.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>