Obeležen međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa 2022

14.10.2022

Crveni krst Niš obeležio je 13. oktobar, Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa, akcijom u Osnovnoj školi „Učitelj Tasa“. Za učenike trećeg razreda održano je plenarno predavanje i praktična vežba evakuacije. Učenicima je održana prezentacija na temu „Poziv hitnim službama, porodični plan evakuacije i komunikacije“. Cilj ovog predavanja je podizanje svesti, spremnosti i jačanje otpornosti lokalne zajednice na eventualne katastrofe.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>