Obeležen svetski dan srca

29.09.2017

Crveni Krst Niš priključio se obeležavanju Svetskog dana srca, edukacijom članova Udruženja penzionera grada Niša o načinu prepoznavanja simptoma i pružanju prve pomoći kod akutnih stanja

 u kardiologiji. Obuku su održali licencirani predavači Crvenog krsta Niš.  Edukacija je ovoga puta bila namenjena penzionerima sa područja MK “Đuka Dinić” i “Bubanj” i predstavlja nastavak dobre saradnje koju imaju Crveni krst Niš i Udruženje penzionera grada Niša. Obuka je organizovana u sedištu Udruženja u Novopazarskoj ulici.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>