OBUKA MLADIH VOLONTERA ZA DDK

25.04.2023

OBUKA MLADIH VOLONTERA ZA DDK

U odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani organizovana je obuka mladih volontera iz oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi. Volonterima iz organizacija Crvenog krsta Niš, Vranje, Varvarin, Boljevac, Leskovac, Lebane i Prokuplje znanje su preneli vršnjaci volonteri iz Crvenog Krsta Niš i Crvenog krsta Jagodina.

Podršku ovoj obuci pružile su saradnice za davalaštvo krvi Crvenog krsta Srbije i Niša kao i načelnik i saradnici iz Zavoda za transfuziju krvi Niš.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>