Od srede obuka onovaca iz prve pomoći

13.03.2017

Učenici trećeg razreda medicinske škole “Dr Milenko Hadžić” uspešno su završili obuku iz prve pomoći, koju je organizovao Crveni krst Niš. Njih četrnaestoro osposobljeni su za vršnjačku edukaciju osnovaca, kojima će preneti stečena znanja.

Prve edukacije počinju već u sredu, 15. marta, u osnovnim školama "Car Konstantin" i "Ratko Vukićević". U učenje prve pomoći će biti uključeni svi učenici petih, šestih i sedmih razreda.

 

Postanite i Vi volonter Crvenog krsta!

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>