Održana sednica Skupštine Crvenog krsta Niš

15.05.2018

Redovnom sednicom Skupštine Crvenog krsta Niš, završeno je obeležavanje Nedelje Crvenog krsta, tokom koje je od 8. do 15. maja bio organizovan niz manifestacija. Između ostalog, organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi, promovisana je monografija o 140 godina rada Crvenog krsta Niš, podeljena su priznanja višestrukim davaocima krvi, uručene nagrade pobednicima konkursa Crvenog krsta „Krv život znači“, organizovane radionice i izložba radova đaka osnovnih škola na temu “Zajedno za bolji svet”.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>