Održane XV Opštinske olimpijske igre GO Crveni Krst

13.09.2021

            Dana 11.09.2021. održane su XV Opštinske olimpijske igre, sportska manifestacija pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst u organizaciji saveta građana MK Trupale.

            Ekipa volontera prve pomoći Crvenog krsta Niš je i ove godine pomogla  u organizaciji ove manifestacije, u vidu dežurstva na terenima gde se odvijalo sportsko takmičenje. Takmičenju je prisustvovalo oko 150 takmičara, koji su se takmičili u 10 sporskih disciplina u muškoj i ženskoj kategoriji.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>