Paketi za hraniteljske porodice

02.06.2020

Hraniteljskim porodicama sa teritorije Grada Niša, Crveni krst Niš podelio je 131 paket sredstava za higijenu. U vreme zdravstvene krize Covid-19, to je još jedna podrška porodicama sa decom, koja je organizovana u saradnji UNICEF-a i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Paketi sadrže:

 1. Sapun 8 kom
 2. Šampon 2 l
 3. Prašak za veš 3kg
 4. Deterdžent za sudove 1 l
 5. Toalet papir 8 rolni
 6. Dezinfekciono sredstvo 1 l
 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>