Plenarno predavanje i praktične vežbe evakuacije za učenike IV razreda OŠ "Učitelj Tasa"

25.11.2019

U sklopu realizacije programa Smanjenja rizika i ublažavanja posledica od elementarnih nepogoda i drugih opasnosti u lokalnoj zajednici, u OŠ "Učitelj Tasa" je 22. novembra održano plenarno predavanje za učenike IV razreda ove škole, uz praktične vežbe evakuacije i na poligonima. Ovim radionicma o vežbama se učenici i nastavnici edukuju kako da reaguju i kako da se ponašaju u slučaju da dođe do nekih sličnih situacija kroz koje se na radionicama i ovakvim vežbama prolazi. 

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>