Podela pojačanog obroka korisnicima narodne kuhinje

27.04.2021

Počela je podela pojačanog obroka korisnicima Narodne kuhinje povodom predstojećih praznika koji su neradni dani. Korisnici Narodne kuhinje dobiće u vidu pojačanog obroka po korisniku 2 pakovanja testenine (1 kg testenine), 1kg pirinča i 5kg krompira. Podela će se realizovati u magacinu Crvenog krsta Niš ul. Ivana Milutinovića 63a  u periodu od 26.4. do 29.4.2021. godine u periodu od 9-13 časova.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>