Praktične vežbe u OŠ “Učitelj Tasa”: poziv roditeljima i đacima

10.10.2019

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, Crveni krst Niš 11. oktobra sa početkom od 11 sati u dvorištu OŠ "Učitelj Tasa" organizuje praktične vežbe sa učiteljima, đacima i roditeljima, na sedam punktova koji će biti postavljeni u dvorištu škole.
Kampanju će sprovoditi edukovani volonteri iz ove oblasti.Cilj je da se ojača kapacitet lokalne zajednice podizanjem svesti građana o merama koje mogu preduzeti za smanjenje rizika i ublažavanje posledica elementarnih nepogoda i drugih opasnosti.
Pozivamo roditelje i učenike da se priključe aktivnostima i saznaju korisne informacije o smanjenju rizika od nesreća i ublažavanju posledica elementarnih nepogoda i drugih opasnosti.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>